Syřidla
název |
popis |
balení |
skladování |
poznámka |
Liquid rennet |
Tekuté dovozové přírodní chymozinové syřidlo živočišného původu o síle 1 : 16 500 (205 IMCU/ml) v poměru 92 % chymozinu a 8 % pepsinu. Vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání. |
Plastové kanystry po 11 kg. |
V temnu při teplotě 4–8 °C po dobu 12 měsíců. |
Každá fáze výroby tohoto syřidla je pod okamžitou kontrolou. Výrobce je držitelem certifikátu ISO 9002.
Výrobce je držitelem certifikátu ISO 9002. |
LAKTOCHYM |
Chymozinové syřidlo o síle 1 : 5 000
Toto syřidlo je vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání. |
Plastové lahvičky po 50 či 200 ml (maloodběratelé).
Plastové kanystry po 25 kg. |
V temnu při teplotě do 8 °C po dobu 6 měsíců. |
Toto syřidlo je průběžně testováno v akreditované laboratoři SVÚ v Jihlavě. |
MICROCLERICI |
Tekuté dovozové syřidlo mikrobiálního původu o síle 1 : 60 000. Toto syřidlo je vhodné pro výrobu všech druhů sýrů s krátkou nebo dlouhou dobou zrání. |
Plastové kanystry po 23 kg. |
V temnu při teplotě 4–8 °C po dobu 12 měsíců. |
Splňuje požadavky Expertní komise pro potravinářská aditiva na čistotu a doporučení pro potravinářské enzymy Scientific Committee for Food EU.
Každá fáze výroby tohoto syřidla je pod okamžitou kontrolou. Výrobce je držitelem certifikátu ISO 9002. |