Pomocné látky pro laboratoře
Chemie pro laboratoře
název |
popis |
balení |
skladování |
DEIONIZOVANÁ (DEMINERALIZOVANÁ) VODA |
Voda pro přípravu činidel, roztoků či vodních lázní pro laboratorní účely. |
Plastové kanystry po 1, 5, 10 či 20 l (možno dohodnout individuální balení). |
Po dobu 6 měsíců od data výroby při neporušeném těsnícím uzávěru obalu na suchém, chladném a temném místě. |
FENOLFTALEIN |
2% ethanolový roztok fenolftaleinu se používá jako barevný indikátor při stanovení titrační kyselosti mléka a mléčných výrobků. |
Plastové kanystry po 5, 10 a 20 kg. |
Po dobu 12 měsíců v uzavřených obalech na suchém a chladném místě. |
ISOAMYLALKOHOL |
Isoamylalkohol se používá jako činidlo při stanovení tučnosti mléka a mléčných výrobků Gerberovou metodou. |
Lékovky po 1.000 ml. |
Po dobu 24 měsíců na suchém, chladném a temném místě. |
KYSELINA CHLOROVODÍKOVÁ, 0,25N
|
Čtvrtnormální kyselina chlorovodíková se používá jako titrační činidlo pro laboratorní účely. |
Plastové kanystry po 1, 5, 10 či 20 l (možno dohodnout individuální balení). |
Po dobu 6 měsíců od data výroby při neporušeném těsnícím uzávěru obalu na suchém, chladném a temném místě. |
KYSELINA CHLOROVODÍKOVÁ, 31%
|
Kyselina chlorovodíková se používá pro čištění a úpravy kovových povrchů. |
Plastové kanystry po 1, 5 či 10 l (možno dohodnout individuální balení). |
Po dobu 6 měsíců od data výroby při neporušeném těsnícím uzávěru obalu na suchém, chladném a temném místě. |
KYSELINA SÍROVÁ, 62%
|
Van Gulikova kyselina se používá ke stanovení tučnosti vyrobených sýrů. |
Plastové kanystry po 7,5 kg. |
V dobře větratelných skladech. |
KYSELINA SÍROVÁ, 90-91%
|
Gerberova kyselina se používá ke stanovení tučnosti mléka a mléčných výrobků Gerberovou metodou. |
Plastové kanystry po 9,1 kg. |
V dobře větratelných skladech. |
LOUH SODNÝ, 0,25N
|
Čtvrtnormální sodný louh se používá ke stanovení titrační kyselosti mléka a mléčných výrobků. |
Plastové kanystry po 20 kg. |
Po dobu 6 měsíců od data výroby při neporušeném těsnícím uzávěru obalu na suchém, chladném a temném místě. |
FYZIOLOGICKÝ ROZTOK
|
Ředicí fyziologický roztok pro maximální výtěžnost mikrobiologické kultivace. Dle ČSN EN ISO 6887-1.
|
Skleněné lahve po 1 000 ml, 90 ml nebo jednorázové plastové zkumavky po 9 ml (možno dohodnout individuální balení).
|
Po dobu 6 měsíců od data výroby při neporušeném těsnícím uzávěru obalu na suchém, chladném a temném místě.
|
FYZIOLOGICKÝ ROZTOK
|
|||
FYZIOLOGICKÝ ROZTOK
|
Tuto nabídku dále rozšiřujeme. Uvítáme Vaše návrhy a připomínky.